Možná to bude pro někoho zajímavé, Flixbus prodává jízdenky po Itálii pro cesty od 18.8 do 16.9. za 1 EURO. Možná pro někoho tip  .

Flixbus

Založil ve fóru Autobusová doprava

Hloupé je, že při slučování voucherů chtějí nějak doložit, že jste si je pořídili právě vy. Kdo si má pořád všechno schovávat...

0 Citovat

@Sharik
Prodloužila se platnost starých voucherů prosím?

0 Citovat

Obávám se, že platit to bude jen pro vouchery nové.

1 Citovat

Ale ten si vlastně dokážu snadno vytvořit (koupím za kredit z rezervace) minimální doplatek a je to

0 Citovat

@Sultan Mahagon bin Bordo

Přesně tak 😅.

Teď jsem si dal sloučit dva staré vouchery do jednoho poukazu a i ten má platnost 5 let.

0 Citovat

Ale když jsem vytvořil novou rezervaci a chci zrušit, tak se mi ukazuje toto 12 měsíců. Když jsem potvrdil, tak voucher má uvedenou platnost 12 měsíců.

Napsal jsem na podporu, jak to teda funguje

@Sharik
Kde jsi to našel? Mají rok uvedený na webu

vystrizek.jpg

0 Citovat

Na tu informaci na webu jsem taky koukal, protože jsem nevěřil svým očím, když mi přišel první poukaz s platností do roku 2030, ale dnes jsem rušil další jízdenku a voucher je opět platný do 2030. Navíc jsem si dal sloučit dva starší vouchery, teď mi to přišlo - použijte do 24.1.2030.

voucher1.jpg
voucher2.jpg

0 Citovat

Ahoj, vie niekto, či sa vracia rozdiel v cene voucheru a cestovným? Mám voucher za 259 Kč a jízdenka stojí 188 Kč. Zostane mi na voucheri 71Kč, alebo tých 71 Kč prepadne?

0 Citovat

Zůstane na voucheru pro další nákup.

1 Citovat

mirjur, ďakujem za info.

0 Citovat

To prostě ani nemůže být jinak. BTW vouchery se dají sloučit.

0 Citovat

Nemohu nikde dohledat funkční odkaz na slevu 20% pro nově registrované, ani ten co je zde na CL už neobsahuje možnost zaslání newsletteru pro nové .. příp. pokud někdo máte jiný tip na slevu nebo voucher který nevyužijete, prosím pošlete mi do zpráv, moc díky

0 Citovat

20% sleva pro nové zákazníky už byla zrušena.

10 až 15% se dá získat přes ISIC/ITIC kartu.

Některé banky nabízejí 10% slevu -  např. Air Bank teď dává kupón do konce února.

1 Citovat

ok, díky za info, tohle mi uteklo .. zkusíme ISIC

0 Citovat

už to zařízli, všechny vedou na mainpage

0 Citovat

A fyzické vouchery s 10% bonusem už na pokladnách neprodávají?

0 Citovat

Fyzický voucher - myslíš kreditovou jízdenku nebo něco jiného ? Kreditovou jízdenku jsem kdysi měla, nad 1000 kč dali navíc těch 10%, jenže pak mi stejně pořád zůstávala částka, která sama na další jízdenku nestačila a tak bylo nutné znovu navýšit kredit, předtím to šlo i za 200,- teď je myslím nejmenší možná částka na dobití 500,- 

Škoda těch 20% při nové registraci, využila jsem x krát

0 Citovat

Myslím potištěný papírek s kódem prodávaný v pokladně Flixbusu, který má cenu třeba 1000 Kč a hodnotu 1100 a dá se případně sloučit s dalšími.

0 Citovat

Aha, ok .. každopádně ten ISIC je dobrý tip, jde využít opakovaně

0 Citovat

10% flixi slevu (do 30.6.) nabizi momentalne Slevomat za 9 Kc.

0 Citovat

Mam na predaj 2 Aldi vouchre na 100% zlavu na akukolvek flixbus trasu platne do 10.4. (nestihnem ich vyuzit), predam za povodnu cenu 15Eur/ks + potesil by ma 10% kod na booking. Pripadne, ak viete nejaky hack ako predlzit ich platnost sem s nim (pocul som, ze by to slo cez PL zakaznicky email).

0 Citovat

Kdo bude chtít kupón na 10% slevu pro uskutečněné cesty do 16.4. napište mi do SZ. Mám jich v IB ještě 89 ks. :-)

0 Citovat

Na jejich pokladnách se dá stále koupit voucher s 10% bonusem.

0 Citovat

Nemá někdo  voucher na slevu větší než 10%?  Díky i za radu. Jinak nabízím voucher na 10%. 

0 Citovat

Nemá někdo  voucher na slevu větší než 10%?  Díky i za radu. Jinak nabízím voucher na 10%. 

0